Hohhoijaa....pitkä päivä takanapäin. Ensin vähän pajahuvittelua Ilonassa. On se hauskaa miten monet naurut saa siitä, kun on olemassa ihmisiä, jotka EI VAAN TAJUA! Pölö 17-vuotias jannu tulee kehumaan ettei ole onnistunut kaatumaan kolmipyöräisellä pajapyörällä, jonka ajamisesta ADHD-poitsu tuntui saavan niin paljon iloa, että sai AHAA-elämyksen, että pitää jäädä ylitöihin....sotkemaan sen saatanan pyörän kanssa. No joo, kun sälli saa kehuttua aikansa omia ihmeellisiä tasapainoilukykyjä, toteaa Juha loistavasti: -Ai jaa, mä luulin et sä oot joskus kaatunu pahastikin. Hehee!!
No joo, Miskaa ei tarvitse edes mainita niille, jotka tietää, että autonpesussa pestään myös vasen takaovi. Mut Juhan, Pekan, Lauran ja Jarin kanssa saadaan aina niin makeat naurut....ei saisi pilkata, mut menköön tän kerran.
    Pajan jälkeen se tyypillinen uintikierros ja sitten harhailemaan Vasaramäen pimeille kujille, josta jotenkin monen mutkan kanssa päädytään Lauralle....ja nyt on sormet kipeet, voi luoja. Kitaraa on renkutettu oikein olan takaa. Mut hauskaa on ollu ja vihdoin olen kotona. Torstaina kiskotaan biisit Ilonalaisille ja aplodit olis kyl paikallaan, jos kaikki sujuu niinku on harjoteltu.

    Jeps, moikka ja siunausta ;)